Ratsastustunnit - Tahdintaito Oy

Ratsastaa voi monella tavalla. Me ajattelemme, että ratsastuksen oppiminen on elämänpituinen matka kohti harmonisempaa yhteistyötä upeiden hevosystäviemme kanssa. Aina voi kehittyä taitavammaksi; pehmeämmäksi, hevosystävällisemmäksi ja siinä opetellessa saada hienoja elämyksiä ratsailla. Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kaikentasoiset ratsastajat aloittelevista edistyneempiin!

Kaikki ratsastustunnit pidetään 2-5 ratsukon pienryhmissä tai yksityistunteina, jotta opetus on riittävän yksilöllistä. Ratsastustuntien sisältö lähtee oppilaiden omista tavoitteista. Yksi tähtää kilpailuissa onnistumiseen, toinen haluaa haastaa itsensä oppimaan ja joku hakee ratsastuksesta rentouttavia luontoelämyksiä. Meidän tehtävämme on auttaa.

Ratsastuksen opetuksesta vastaa Tahdintaito Oy:n omistaja ja yrittäjä Piia Nordberg. Piia on hevosten kanssa tekemisissä eri yhteyksissä 25 vuotta. Ennen talliyrittäjäksi ryhtymistä hän on toiminut muissakin opetustehtävissä ja on erittäin motivoitunut opettaja. Opettajana Piia on tarkka ja vaativa, mutta ystävällinen ja keskusteleva. Tällä hetkellä Piia tekee työn ohjella myös sosionomin opintoja, mikä kuvastaa hyvin sitä, että tavoitteena asiakastyössä on olla myös kohtaamisen ammattilainen.

Tunneilla käytettävät hevoset ovat hyvin koulutettuja ja tehtäviensä tasalla. Niistä pidetään hyvää huolta ja ne tekevät työnsä mielellään. Ratsastustunneille voi tulla myös omalla hevosella. Motivoituneilla ja ahkerilla ratsastajilla on mahdollisuus päästä mukaan myös kilpailevien valmennusporukkaan ja kisareissuille.

Vakioryhmät pyörivät talvikaudella tällä hetkellä ma, ke ja to. Tiistaisin on ratsastuskymppiluokan tunteja ja tallitoimintaa. Muina aikoina on varattavissa yksityis-, pari- ja pienryhmätunteja. Näistä tunneista lisätietoa Piialta, ja varauslista löytyy myös tallin ilmoitustaululta. Kesäkaudella kurssit ja iltatunnit.

Ajanvaraus onnistuu parhaiten puhelimitse, p. 040 5939 068/Piia. Hintatiedot hinnastosta.

Tervetuloa ratsaille!