Ratsutus ja maastakäsintyöskentely

Otamme mielellämme hevosia koulutukseen tallillemme. Esimerkiksi sisäänratsastettavat nuoret, tapakoulua kaipaavat varsat/nuoret hevoset, lastaus- yms. ongelmaiset ja ravurista ratsuksi -projektit. Jokaiselle hevoselle räätälöidään opetuspaketti hevosen tarpeiden ja omistajan toiveiden mukaisesti.

Yksittäisen ratsutus- tai koulutuskerran sijaan on yleensä hedelmällisempää opettaa hevosta intensiivisemmissä jaksoissa eli tuoda hevonen "lähijaksolle" maneesitallillemme. Tavoitteista riippuen tämä jakso voi olla parista päivästä useisiin kuukausiin.

Esimerkkipaketti 1kk hintaan 620€ (sis. alv 24%) sisältää

-hevosen täysihoidon perusrehuilla (heinä, kaura, kivennäinen)

-kokopäivätarhauksen, loimituksen tarvittaessa

-4krt/vko hevosen ratsutuksen tai maastakäsin koulutuksen (pyöröaitaus, ohjasajo, irtohypytys, juoksutus jne.)

-maneesin käyttöoikeuden

Periaatteemme hevosen koulutuksessa on hevosen ehdoilla eteneminen. Pidämme hyvin tärkeänä, että hevonen saa riittävästi aikaa oppia ymmärtämään mitä siltä halutaan - vain näin tuloksena on rento, tyyni ja tehtävistään nauttiva hevonen. Aloitamme jokaisen hevosen kanssa pienillä maastakäsinharjoituksilla, joilla varmistutaan siitä, että meillä on yhteinen kieli hevosen kanssa. Yleensä tämän jälkeen eteneminen muihin harjoituksiin on helppoa; luottavainen ja rauhallinen hevonen oppii nopeasti ja tekee mielellään yhteistyötä ihmisen kanssa.

Ota koulutusasioissa yhteyttä Piiaan p. 040 5939 068 tai Saaraan p.0400 846 118!